Hírlevél

Szállítási feltételek




A Szerződés tárgya

A szerződés tárgyának ismertetését az árucikk mezőben találod. Mindent megteszünk termékeink adatainak folyamatos naprakésszé tételéért, de az ott írt adatok helyességéért felelősséget nem vállalunk.




Az áru átvétele

A megrendelt termékek átvételére lehetőség van személyesen a Cser Kiadóban (1114 Budapest, Ulászló utca 8., nyitvatartási időnket lásd alul a táblázatban), vagy kérésedre házhoz szállítjuk.



Házhoz szállítás díjai

Minden fizetési mód esetén 990,– Ft.

10 000,– Ft feletti megrendelés esetén INGYENES.

A termékek házhoz szállítását a GML futárszolgálat végzi. A megrendelésről kiállított számla tartalmazza a postaköltséget is. Utánvétes megrendelés esetén a termékek árát, valamint a postaköltséget az GML futárnál a csomag átvételekor fizetheted. Amennyiben a megrendelése ellenértékét előre kifizeted Paypalon keresztül, a csomagot a pénz jóváírását követően küldjük el.
10 000,– Ft-ot meghaladó vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes. A fenti árak csak Magyarországon belül érvényesek. Külföldi címre történő szállítás esetén kérjük, lépj kapcsolatba az Ügyfélszolgálatunkkal!

Kiszállítás Pick Pack Pontra
Szállítás díj: 990,– Ft. 
10 000,– Ft feletti megrendelés esetén INGYENES.



Elállási jog gyakorlása

A termék átvételéig Ügyfélszolgálatunk értesítésével a vásárlástól elállhatsz. Amennyiben a termék házhoz szállítása után kívánsz a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheted meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A rendelet értelmében a fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a Kiadó címére. A Kiadó kizárólag új állapotú, sérüléstől és koszolódástól mentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása a vásárló számára többletköltséget nem jelent, a termék visszajuttatásáról azonban vásárlónak kell gondoskodnia. A visszaküldött termék épségének megóvása érdekében kérjük kedves vásárlóinkat, hogy ügyeljenek a csomagolásra.
Amennyiben a Magyar Posta Zrt. szolgáltatását veszik igénybe a visszaküldéskor, kérjük értékbiztosított küldeményként küldjék a csomagot. Cégünk a visszaküldés során elveszett és megrongálódott csomagokért nem vállal a felelősséget.


Vevőszolgálat

Vevőszolgálat címe:
CSER Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
1114 Budapest, Ulászló u. 8.

Személyes átvételi pont címe:
CSER Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
1114 Budapest, Ulászló u. 8.

Nyitvatartás:

Hétfő-kedd:8.00-17.00
Szerda:8.00-18.00
Csütörtök-péntek:8.00-17.00


Telefon: (+36-1) 386 9019

E-mail: [email protected]
Adószám: 13160348-2-43



Személyes adatok felhasználása

Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk a megrendelések során megadott személyes adatokat. A tárolt személyes adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, de fenntartjuk a jogot, hogy az akciókról, újdonságokról ismertetőt küldjünk a vásárlónak. Amennyiben nem kívánsz élni a fenti lehetőséggel, a vásárlás során vagy azt követően a személyes adatlapodra bejelentkezve, esetleg a nekünk küldött e-mail üzenetben van lehetőséged a hírlevélküldés letiltására.


Minden jog fenntartva © CSER Kft.